خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟

کاهش 1.5 درصدی قیمت نفت در بازارهای جهانی

کاهش 1.5 درصدی قیمت نفت در بازارهای جهانی تا ساعاتی دیگر صد و هشتادمین نشست اوپک در حالی برگزار خواهد شد که اختلاف در بین برخی اعضا باعث شده تا قیمت نفت کاهش بیش از ۱.۵ درصد را در بازارهای جهانی تجربه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر هفته گذشته قیمت نفت تحت تاثیر موفقیت در ساخت واکسن کرونا، رشدی ۷ درصدی را به ثبت رساند. رشدی که البته زیر سایه اختلاف در اوپک آن هم در آستانه برگزاری صد و هشتادمین نشست آن، اتفاق افتاد.  

اختلاف در اوپک باعث شده تا نگرانی‌ها نسبت به تمدید توافق کاهش تولید ۷.۷ میلیون بشکه‌ای نفت ناکام بماند و از ابتدای سال آینده میلادی، ‌ عرضه نفت به بازارهای جهانی بیشتر شود.  

ابن در حالی است که همچنان زمان قطعی توزیع جهانی واکسن کرونا و بازگشت اقتصاد به شرایط پیش از شیوع کووید ۱۹ اعلام نشده و افزایش عرضه در شرایطی رخ خواهد داد که همچنان فاکتورهای موثر بر رشد تقاضا در جهان دیده نمی‌شود.  

به همین دلیل قیمت نفت برنت که هفته گذشته تا بالای ۴۸ دلار در هر بشکه بالا رفته بود، امروز با کاهش ۱.۸ درصدی به ۴۷ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید.  

نفت شاخص آمریکا نیز افتی ۱.۷ درصدی را به ثبت رساند و ۴۴ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه قیمت خورد.  

به گزارش ایرنا، ‌قیمت نفت در هفته‌های اخیر با افزایش همراه بود و حتی برخی از کارشناسان معتقد بودند قیمت نفت تا پیش از زمستان سد ۵۰ دلار را می‌شکند. با این حال اختلاف در بین برخی اعضای اوپک باعث شده تا امید به نفت ۵۰ دلاری به ماه‌های آینده موکول شود.  

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار